Na hlavný obsah

Sulík már korábban elásta volna a csatabárdot Matovičcsal

A gazdasági miniszter szerint a pénzügyminiszter terveit a szélsőjobboldali erők támogatásával eredményesen véghez tudja vinni.

Sulík már korábban elásta volna a csatabárdot Matovičcsal
Igor Matovič pénzügyminiszter (b), Richard Sulík gazdasági miniszter (k) és Eduard Heger kormányfő (j) Foto: TASR/Martin Baumann

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter a Denník N hírportálnak adott interjújában azt mondta, amikor tavaly ősszel azt javasolta Igor Matovičnak (OĽaNO), hogy ássák el a csatabárdot, mindössze annyit válaszolt, hogy „hm”. – írja az Új Szó. Richard Sulík úgy gondolja, Igor Matovič már több alkalommal bizonyította, hogy fasiszta képviselők támogatásával nagyszerű eredményeket tud elérni, ezért véleménye szerint a továbbiakban is kiegészíthetik egymást.

Juraj Krúpa SaS-be való belépéséről Sulík csupán annyit mondott, ő volt az egyetlen OĽaNO-s, aki elutasította az elnöki vétó felülbírálását, amit nagyra értékelt, ezért felkereste őt, hogy csatlakozzon az SaS-hez. A kormányfő Eduard Heger kijelentette, hogy a kormánypártok nyáron folytatják a tárgyalásokat, ám feltételezése szerint a megoldás „csak az utolsó pillanatban” fog megszületni.

(Denník N, Új Szó)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban