Na hlavný obsah

Öllős László: Véget kell vetni a Szövetség belharcainak!

A Fórum Intézet elnöke az Új Szóban megjelent véleménycikkében úgy fogalmaz: "nyilvánosan látható kompromisszumkészségre és bölcsességre van szükség".

Öllős László.
Foto: televizio.sk

Öllős László politológus szerint véget kellene vetni a Szövetség belharcainak. Az Új Szóban megjelent véleménycikkében úgy fogalmaz: „nyilvánosan látható kompromisszumkészségre és bölcsességre van szükség“.

Öllős úgy véli, a sikerhez a pártnak olyasmit kellene megcselekedni, amit eddig nem tett… „a tagjainak személyesen kellene helyi kampányt folytatniuk az országos célért. Sajátos helyi rendezvényektől kezdve a door-to-door, tehát az ajtótól ajtóig kampányig.“

Öllős László szerint továbbá a „Szövetségnek meg kellene szólítania azt a közel kétszáz, jó ideje működő kisebb-nagyobb helyi és regionális szervezetet …, amelyik … tekintélyt vívott ki magának“, valamint a magyarlakta települések független polgármestereit is.

„Az idő gyorsan fogy. Ám a lehetőség most még (!) adott. A többi emberi képesség kérdése.“ – zárja sorait a Fórum Intézet elnöke.

(Új Szó)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban