Na hlavný obsah

Kérdéses az új bérlakások sorsa Galántán

Az építési árak drasztikus megnövekedése miatt elfogadhatatlan mértékben emelkedne a lakbérek összege a most épülő galántai bérlakásokban. A 72 lakás iránt több mint félezren érdeklődnek.

Az építési árak drasztikus megnövekedése miatt elfogadhatatlan mértékben emelkedne a lakbérek összege a most épülő bérlakásokban Galántán. A 72 lakás iránt több mint 500-an érdeklődnek.

A rendszeresen a képviselő-testületi ülések előtt egy nappal szervezett legutóbbi lakossági találkozón a városi hivatal alkalmazottai részletesen beszámoltak a projektről.

Elhangzott, hogy a hat lakótömb építése a tervek szerint tavasszal befejeződik, az eddig több mint 500 érdeklődő között minden bizonnyal májusban osztják ki a 72 lakást.

Galánta Város weboldalán minden információ, dokumentum, kérvény, a hozzá tartozó mellékletek, illetve a lakásigénylés és az elbírálás feltételei is megtalálhatóak, még be lehet adni a kérvényeket.

Az egyszobás, közel 40 négyzetméteres lakás bérleti díját a közüzemi díjak nélkül 130-140 euróra becsülik, a kétszobás, körülbelül 55 négyzetméter alapterületű lakásokét 180-200, a 74 négyzetméteres háromszobás lakásokét pedig 250 euróra.

(ujszo.com)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Régió rovatban