Na hlavný obsah

A rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat az eltűnt pozsonyi egyetemista ügyében

Őrizetbe vett csütörtökön a rendőrség egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy köze lehetett egy 22 éves diáklány eltűnéséhez. A medializált esettel kapcsolatban a rendőrség egyelőre nem adott bővebb tájékoztatást. 48 órán belül azonban el kell dönteni, hogy elengedik-e vagy az ügyész indítványozza fogva tartott előzetes letartóztatást.

A rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat az eltűnt pozsonyi egyetemista ügyében
A kép illusztráció Foto: TASR

Vasárnap hajnali három és négy óra között tűnt el Pozsony Ligetfalu városrészében a 22 éves Soňa, miután leszállt a buszról, amely a házától mintegy 150 méternyire állt meg. A fiatal lányt ezt követően 26 órán keresztül nem látta senki, majd másnap reggel fél hét körül találták meg a pozsonyi Antolska utcai kórház előtt. Eszméletlen volt, és testét sérülések borították.

A rendőrség nemi erőszak elkövetése miatt indított büntetőeljárást az ügyben. Michal Szeiff, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője pedig úgy tájékoztatott, hogy kollégái csütörtökön letartóztattak egy gyanús személyt, akit azzal gyanúsítanak, hogy köze lehetett az esethez.

Az eljárás folyamatára való tekintettel azonban bővebb tájékoztatást nem adhatnak. Hamran István országos rendőrfőkapitány azt mondta, hogy a rendőrség rövid időn belül szeretné megoldani az ügyet. Szerinte a rendelkezésre álló információk alapján sikeresen tisztázhatják az esetet.

(TASR, aktuality)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban