Na hlavný obsah

Tűz ütött ki egy csöllei üzemben

Tűz ütött ki június 22-én, csütörtökön reggel a Pozsony melletti Csöllén, egy Majerská utcai üzemben. A tűzoltók megkezdték az oltást – tájékoztatott honlapján a település.

Tűz ütött ki egy csöllei üzemben
A kép illusztráció Foto: Bing Image Creator

Tűz ütött ki reggel a Pozsony melletti Csöllén, egy üzemben a Majerská utcán – tájékoztatott honlapján a település. A raktártüzet egyelőre nem sikerült lokalizálni, a feltételezések szerint csak éjszaka vagy a hajnali órákban sikerül teljesen eloltani.

Közel 100 hivatásos és önkéntes tűzoltó vesz részt az oltásban „Raktárépületben ütött ki tűz, polietilén anyagok és raklapok égnek” – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Katarína Križanová, az Országos Tűzoltó- és Mentőszolgálat (HaZZ) szóvivője, hozzátéve, hogy eddig nyolc tűzoltó szenvedett könnyebb sérüléseket.

A rendőrség a közösségi hálón arról számolt be, hogy az eddigi információk szerint egészségre káros anyagok nem égnek és nincs robbanásveszély. A feketén gomolygó sűrű füst miatt azonban az önkormányzat azt tanácsolja a település lakóinak, csukják be az ablakokat, és lehetőleg ne tartózkodjanak a szabadban.
(tasr)

(TASR)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Régió rovatban