Na hlavný obsah

Nem a Hlas-SD véleményén fog múlni, hogyan birkózik meg az OĽANO a kormányválsággal – reagált az OĽANO Pellegriniék felszólításra.

Hogy hogyan oldjuk meg a kormányválságot, az biztosan nem Fico tanítványának a véleményén fog múlni, aki egyébként a nyilvánosságra került tanúvallomások alapján azzal gyanúsítható, hogy 150 ezer euró kenőpénzt fogadott el egy pezsgősdobozban – olvasható az OĽANO állásfoglalásában, melyet Peter Dojčan, a mozgalom médiaosztályának munkatársa juttatott el a TASR-hez.

Nem a Hlas-SD véleményén fog múlni, hogyan birkózik meg az OĽANO a kormányválsággal – reagált az OĽANO Pellegriniék felszólításra.
A kormányválság két emblematikus alakja Igor Matovič (b) pénzügyminiszter és Richard Sulík (j) gazdasági miniszter. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Az OĽANO kijelentette, hogy a mozgalom nem okoskodik, hanem dolgozik és szállítja az eredményeket az embereknek, példaként a munkahelyek megvédését, az állami alkalmazottak bérének emelését, a kiszolgáltatott társadalmi csoportoknak nyújtott segítséget és az egészségügyi nővérek beharangozott béremelését említette. A Hlas-SD szerdán (augusztus 17.) szólította fel Eduard Heger kormányfőt, hogy kérjen bizalmi szavazást a parlamentben. (ma7, tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban