Na hlavný obsah

Bugár Béla visszatér, mert rossz irányba megy az ország

Bugár Béla a Pátria Rádió Reggeli című műsorában is megerősítette, hogy bár tanácsaival segíteni akarja a Most-Híd 2023 pártot, aktívan nem tér vissza, és semmilyen pozíciót nem akar vállalni a párton belül, holott visszetérését Mikuláš Dzurinda is szorgalmazta.

Bugár Béla
Foto: SITA/Ľudovít Vaniher

Bugár Béla elmondta, elsősorban azért tért vissza, mert látja, hogy rossz irányba megy az ország. Bugár a 98-as Mečiar-korszakhoz hasonlította a jelenlegi politikai állapotokat.

Véleménye szerint a gazdaság terén az ország akkoriban is rossz helyzetben volt, de az emberek legalább még bíztak az intézményekben, ma azonban ez nem mondható el.

Bugár szerint az emberek félnek, és nem tudják, mi lesz a szeptemberi választások után.

Arra a kérdésre, érzi-e, hogy sokak számára nem szimpatikus, Bugár Béla azt mondta, ezen nem csodálkozik, mivel a sajtó 12 éven át céltudatosan támadta őt és árulóként állította be. Azt azonban beismerte, hiba volt, hogy a Kuciak gyilkosság után a Híd nem lépett ki a kormányból.

A Szövettséggel kapcsolatban nehezményezte, hogy eddig Berényi Józsefék meg akarták szüntetni a három platformot, most azonban Solymosék távozása után is ragaszkodnak a Hidas platform megtartásához.

(Pátria Rádió)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban