Na hlavný obsah

Több mint 855 ezer eurót különít el fejlesztési projektek finanszírozására Komárom

Komárom önkormányzata 855 ezer eurót meghaladó összeget különít el fejlesztési projektek finanszírozására. Idén 16 bérlakás épül, és egy új útszakasz Harcsás városrészben. Felújítják a Béke utcai óvodát, két projekt készül a Kajak-Kenu klubban, de két közel 450 ezer eurós informatikai fejlesztési tervezetet is megvalósítanak.

Komárom
Foto: TASR

Komárom önkormányzata több mint 855 ezer eurót különít el fejlesztési projektek finanszírozására. Az idei első beruházási csomagról februári ülésükön döntöttek az önkormányzati képviselők.

„A beruházás keretében idén 16 bérlakás épül, új útszakasz épül Harcsás városrészben, valamint felújítják a Béke utcai óvoda épületét. Emellett két projektet valósítanak meg a Kajak-Kenu klubban, több mint 350 ezer euró értékben, valamint két informatikai fejlesztési projektet közel 450 ezer euró értékben“ – tájékoztatott az önkormányzat.

A csomag része még a VII. lakótelep revitalizációja, egy új komposztálóüzem létrehozása, a kerékpáros közlekedés koncepciójának kidolgozása, új kerékpárutak építése, a Rodinka és Čistinka játszótér kiépítése, valamint a termálfürdő felújítására vonatkozó teljes projektdokumentáció elkészítése.

(TASR)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Régió rovatban