Na hlavný obsah

Heger: „Nem értem Sulík véleményének változékonyságát“

A kormányfő szerint egy "kamikaze futam" az ami az országban zajlik.

Heger: „Nem értem Sulík véleményének változékonyságát“
Richard Sulík és Eduard Heger Foto: TASR

A közösségi oldalán közzétett nyilvános bejegyzésben szólt az SaS képviselőihez Eduard Heger (OĽaNO) megbízott kormányfő. Eredetileg hétfőn találkozott volna velük személyesen, de szavai szerint Richard Sulík megkérte, hogy inkább ne menjen el a párt gyűlésére.

„Nem értem Richard Sulík véleményének ilyen változékonyságát. Három demokratikus kormány bukott meg az ő vezényletével. Amit most látok, sajnos, az egy kamikaze-futam az egész SaS-szel és az országgal együtt” – írta a kormányfő.

„Tény, hogy rendkívül nehéz időket élünk, de meggyőződésem, hogy éppen ezért nem adhatjuk fel. Az év végén közösen elfogadtunk egy költségvetést az emberek megsegítésére. De a kemény munka ezzel még nem ért véget. A pénznek el kell jutnia az emberekhez. Nem néhány kiválasztotthoz, ahogyan az korábban volt. Mindenkinek segítségre van szüksége” – érvelt Heger az együttműködés fontossága mellett.

Ezt követően a helyreállítási tervvel is érvelt, megemlítve az új kórházak építését, illetve az oktatásba és a vasúti fejlesztésekbe történő beruházásokat.

(napunk)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban