Na hlavný obsah

Jótékonysági koncertet adtak Zsigárdon

Az ötletgazda a zsigárdi származású szerkesztő-riporter, Kiss Réka volt, aki jelenleg a hegedűművész, Lakatos Róbert vezetése alatt dolgozik a komáromi Városi Művelődési Központban.

Jótékonysági koncertet adtak Zsigárdon
Foto: Szomolai Andrea

Jótékonysági koncertet adtak Zsigárdon Zsapka Attila, Vadkerti Imre, Sipos Dávid, Jánoska Tibor és Lakatos Róbert részvételével – olvasható a ma7-en. A helyi református templomban szervezett jótékonysági rendezvény bevételéből a zsigárdi Császár László gyógyulását és rehabilitációját támogatják.

A hatvanöt éves, köztiszteletben álló zsigárdi férfi egy horvátországi nyaralás során esett el és súlyos koponyasérülést szenvedett. Állapota jelenleg is súlyos, a család azonban mindent megtesz a gyógyulásáért és a felépüléséért. Az ötletgazda a zsigárdi származású szerkesztő-riporter, Kiss Réka volt, aki jelenleg a hegedűművész, Lakatos Róbert vezetése alatt dolgozik a komáromi Városi Művelődési Központban.

Kiss Réka elmondta, szeretnének hagyományt teremteni a hasonló alkalmakból a református templomban. December elejére Korpás Éva jótékonysági koncertjét szervezik meg.

(ma7)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban