Na hlavný obsah

A Pozsonyi Kerületi Bíróság ma délelőtt kezdett tárgyalni az ügyész panaszáról, miszerint nem vették őrizetbe Dusan Dedečeket

Október 6-án a Pozsonyi I. kerületi bíróság előkészítő bírája kijelentette, hogy a vádak megalapozottak, de nem látja indokoltnak a vádlott őrizetbe vételét.

A Pozsonyi Kerületi Bíróság ma délelőtt kezdett tárgyalni az ügyész panaszáról, miszerint nem vették őrizetbe Dusan Dedečeket
Foto: TV Markíza

A Pozsonyi Kerületi Bíróság ma délelőtt kezdett tárgyalni az ügyész panaszáról, amelyet az elsőfokú bíróság múlt heti döntése ellen nyújtott be, miszerint nem vették őrizetbe Dusan Dedečeket, aki október 2-án, vasárnap tragikus közlekedési balesetet okozott Pozsony belvárosában. A vádlott jelen van a nyilvános tárgyaláson. A Pozsonyi Kerületi Ügyészség ügyésze a szökés és a bűncselekmény folytatásának veszélye miatt kéri Dedeček előzetes letartóztatását.

Október 6-án a Pozsonyi I. kerületi bíróság előkészítő bírája kijelentette, hogy a vádak megalapozottak, de nem látja indokoltnak a vádlott őrizetbe vételét. Dedeček ellen általános veszélyeztetés bűntette miatt emeltek vádat. Ha bűnössége bebizonyosodik, 20-25 évig terjedő börtönbüntetés vagy életfogytiglani szabadságvesztés vár rá.

(tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban