Na hlavný obsah

Korčok feszültségről és megkönnyebbülésről beszélt, több politikus is támogatja

Ivan Korčok elnökjelöltet politikusok, valamint a társadalmi és kulturális élet személyiségeinek soraiból érkező támogatók fogadták.

Korčok feszültségről és megkönnyebbülésről beszélt, több politikus is támogatja
Foto: TASR/Jaroslav Novák

Nem sokkal este 10 óra előtt érkezett meg támogatói közé. Megnyitó beszédében köszönetet mondott a választóknak. Nem tagadta a feszültséget és a megkönnyebbülést sem.

„Jól vagyok. Két ellentétes érzésről van szó. Az egyik, természetesen, a feszültség az eredmény kapcsán, hiszen ezt nem ismerjük, a másik pedig egy kis megkönnyebbülés, mert most már ez nem az én kezemben van” – állapította meg azt is hozzátéve, hogy minden a választóktól függ.

A szombat éjszakával kapcsolatban megjegyezte: nincs szó bulizásról.

„Érezzék jól magukat. Ez nem egy buli. Számunkra ez egyértelműen munkaügy. Két lábbal állunk a földön” – közölte.

Bízik benne, hogy nem ez az utolsó ilyen estéje.

A vendégek között volt Michal Šimečka, a Progresívne Slovensko elnöke és a parlament alelnöke, Martina Holečková, a KDH frakcióvezetője, Branislav Gröhling, az SaS vezetője, Juraj Droba, a Pozsony Megyei Önkormányzat elnöke, Mikuláš Dzurinda volt kormányfő, Eduard Heger volt kormányfő, illetve a parlamenten kívüli Demokrati párt tagjai. Rajtuk kívül a társadalmi és kulturális élet jeles személyiségei is támogatták jelenlétükkel Korčokot – többek között Kristína Tormová és Ludwig Bagin színészek.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban