Na hlavný obsah

Megtartotta utolsó ülését Ódor Lajos kormánya

Gépek beszerzésére és laboratóriumi berendezések vásárlására fordíthatják a gazdák a mezőgazdasági minisztérium előző pénzügyi évekből származó, 249 000 euró összegű fel nem használt tőkekiadásait - döntött róla keddi, utolsó ülésén az Ódor Lajos vezette kormány.

Megtartotta utolsó ülését Ódor Lajos kormánya
Foto: SITA/Milan Illík

A leköszönő kormányfő az ülés után arról beszélt, szeretné, ha a társadalmi és a politikai élet is tiszteletteljesebb lenne. “Ha esetleg csalódottak, frusztráltak vagyunk, akkor sem kellene ártanunk egymásnak” – fogalmazott.

Megismételte, hogy kormánya tagjaival igyekeztek az elmúlt öt hónapban új politikai kultúrát meghonosítani, és nem veszekedésekkel, a közösségi hálón közzétett indulatos bejegyzésekkel és nyilatkozatokkal terhelni a társadalmat.

„Meg akartuk mutatni, hogy tényleg lehet másképpen csinálni, és azt hiszem, sikerült is, és egy kicsivel előbbre vittük az országot” – tette hozzá Ódor Lajos, aki szerdán tervezi átadni hivatalát az új miniszterelnöknek.

Saját jövőjével kapcsolatban még nem hozott döntést. Búcsúzóul köszönetet mondott kabinetje minden tagjának, kiemelve a kiváló és konstruktív együttműködést.

(tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban