Na hlavný obsah

A miniszterelnök egyeztet a kormányjavaslatokról a parlamenti pártokkal

Ódor Lajos nem gondolja, hogy lassan járt el, amikor elbocsátotta az SIS igazgatóját

A miniszterelnök egyeztet a kormányjavaslatokról a parlamenti pártokkal
Ódor Lajos Foto: SITA

Ódor Lajos miniszterelnök nem gondolja, hogy lassan járt el, amikor elbocsátotta Michal Aláč-ot az SIS igazgatóját. „Azt mondtam, nem fogok az alapján dönteni, hogy valaki azt gondolja, hogy mennie kell. És azt is, hogy bizonyítékok alapján fogok cselekedni. Ezek a bizonyítékok akkor érkeztek meg, amikor Aláč urat megvádolták, és két ügyész is azt mondta, hogy ez a vád jogos.“ – jelentette ki Ódor az RTVS Öt perc múlva 12 c. politikai műsorában.

Ódor Lajos miniszterelnök tárgyalásokat folytat a politikai pártokkal egyes kormányzati törvényjavaslatok támogatásáról. A vasárnapi vitaműsorban arról is beszélt, hogy eddig 30 képviselő ígérte, hogy szavazatával támogatni fogja, hogy a parlament rendkívüli ülés keretében tárgyalja meg a gyermekorvosi ellátás stabilizációját elősegíteni hivatott kormányjavaslatot.

„A második javaslat arra vonatkozik, hogy a mentális betegségben szenvedő emberek ne rohangálhassanak az utcán és ne követhessenek el bűncselekményeket“ – tette hozzá Ódor Lajos, aki bízik benne, hogy mindkét javaslat támogatást kap a parlamentben.

(tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban