Na hlavný obsah

Belpolitikai összefoglaló Szilvássy Józseffel

Robert Fico és hű segítői ez alkalommal a Kuciak-gyilkosságot helyezték új megvilágításba. S bár az ellenzéki politikus továbbra sem retten meg saját meséitől, parlementbéli képviselőtársait olyannyira megijesztette saját viselkedésük, hogy végül megálljt parancsoltak önmaguknak. A hirtelen jött szabadidő pedig leginkább Igor Matovicnak jött jól, hiszen végre bemutathatta a nagyközönségnek új barátait, akik az OĽaNO választási listáját erősítik majd.

A Smer-SD megkérdőjelezi a Kuciak-gyilkosság kivizsgálását, sőt Robert Fico tulajdonképpen beállva Marián Kočner mögé elefántokat meghazudtoló vastagbőrt prezentálva teljesen alternatív módon kezdte „elemezni” Kuciak gyilkosságot.

Mindeközben a szakértő kormány munkába állása után a parlamenti képviselők is inkább kampány üzemódba kapcsoltak és indítványdömpinggel próbálják gyógyítgatni saját lelkiismeretüket. Persze a hamar munka ritkán jó így most sem a legégetőbb, leg fontosabb kérdések kerültek(volna) a parlament elé.

Igor Matovič pártelnök bejelentette, OĽaNO – a priatelia, vagyis OĽaNO – és a barátok név alatt indulnak a választásokon. A mozgalom 3 platformmal bővül, egy liberálissal, melynek neve Slobodní a zodpovední, vagyis Szabadok és Felelősségteljesek, egy roma, valamint egy magyar platformmal, amely a Magyar Szívek nevet kapta.Konkrét személyiségeket azonban egyelőre nem mutatott be Igor Matovič.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban