Na hlavný obsah

Egyben marad a Szövetség Nyitra megyei frakciója

Egyben marad a Szövetség Nyitra megyei frakciója - tájékoztatott Andruskó Imre az eddigi Híd-platform politikusa, és Orosz Örs az Összefogás-platform elnöke szokásos havi sajtótájékoztatójukon.

Egyben marad a Szövetség Nyitra megyei frakciója
Foto: Orosz Örs/Facebook

Forró Krisztián pártelnök a Híd-platform több tagja mellett még kedden úgy utalt Andruskóra, mint aki nem fog kilépni a Szövetségből.

„Nem tartottam szerencsésnek, illetve fair eljárásnak, hogy fél évvel ezelőtt bekerülök a megyei testületbe, utána pedig azt mondom a kollégáknak, hogy ennyi volt, s elmegyek” – indokolta maradását Andruskó. Hozzátette, a múlt heti frakcióülésen ő, valamint a Híd-platform más képviselői is jelezték a megyei frakciót vezető Farkas Ivánnak, hogy maradnak.

Orosz Örs, az Összefogás-platform elnöke elmondta, „mérhetetlenül csalódott és szomorú“ a Szövetség aktuális helyzete miatt. „Felelőtlenségnek tartom ezt a helyzetet“ – mondta, s hozzátette, komolyan gondolkodik azon, hogyan álljanak a parlamenti választásokhoz.

„Tanulva a múlt hibáiból, nyilvánosan nem fogok szitkozódni, azt viszont szeretném aláhúzni, hogy nem a Szövetség, hanem a Híd szakadt ketté, ez óriási veszteség“ – jegyezte meg Orosz.

Az Összefogás végleges álláspontjáról, a végleges listáról később döntenek.

(újszó, felvidék, napunk)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban