Na hlavný obsah

A kormányfőt és a távozni készülő egészségügyi minisztert is fogadja ma az államfő

Zuzana Čaputová államfő azután nyilatkozik az egészségügyi tárcával kapcsolatos további lépésekről, hogy a csütörtöki nap folyamán fogadja Vladimír Lengvarský megbízott egészségügyi minisztert és Eduard Heger megbízott kormányfőt.

Foto: TASR

Zuzana Čaputová államfő azután nyilatkozik az egészségügyi tárcával kapcsolatos további lépésekről, hogy a március 2-i, csütörtöki nap folyamán fogadja Vladimír Lengvarský megbízott egészségügyi minisztert és Eduard Heger megbízott kormányfőt.

Mint ismeretes, Lengvarský a kormány szerdai ülését követően jelentette be, hogy készen áll távozni az egészségügyi tárca éléről. Az államfő közölte, az elmúlt hetekben intenzív kapcsolatban van Hegerrel, és több témáról is beszéltek.

„Ezek között ott van a helyreállítási terv teljesítéséhez szükséges mérföldkövek elérése. Ezen a téren én is érzékelem a kihívásokat, főleg a Rázsochy kórházprojekt megvalósításával kapcsolatban. Hetekkel ezelőtt megkértem a kormányfőt, figyeljen erre a területre, nehogy kudarcot valljunk” – jelentette ki az államfő.

(TASR)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban