Na hlavný obsah

Belpolitikai hírösszefoglaló Szilvássy Józseffel

Igor Matovič a Slovnafttal fizettetnék meg az ötletéhez szükséges 500 eurót. Halálos fenyegetéseket kapott az RTVS egyik politikai műsorának vezetője. A kék koalícióval tárgyalt a Magyar Fórum.

Az olajfinomítókra kivetett különadóból fizetné ki az OĽaNO az 500 eurós jutalmat mindenkinek, aki részt vesz az idei parlamenti választáson. A különadó megemeléséről és érvényességének meghosszabbításáról szóló javaslat második olvasatban van a parlamentben, Igor Matovič, a mozgalom elnöke pénteki sajtótájékoztatóján felszólította a képviselőket, hogy szavazzák meg azt a márciusi ülésen.

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) büntetőeljárást indított az RTVS szerkesztőjének, Marta Jančkárovának küldött fenyegető e-mailekkel és üzenetekkel kapcsolatban. Az e-mailekben ismeretlen személyek Marta Jančkárovát rendkívül vulgáris és agresszív nyelvezettel, fizikai likvidálással, kínzással, tömeges nemi erőszakkal, családtagjainak bántalmazásával fenyegették

A parlamenten kívüli Magyar Fórum és a Modrá koalícia megegyezett az intenzív tárgyalás folytatásáról a megbeszélésen kölcsönösen tájékozódtak, milyen lépéseket terveznek a választás előtt, és a lehetséges együttműködésről is tárgyaltak.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Külföld rovatban