Na hlavný obsah

„Csak vigyük el Kassára, hogy nézhesse meg az iskolát! – Ez volt az egyetlen kérésem a negyvenedik születésnapomra!”

Avagy mi rejlik egy különleges anya-fia történet hátterében?

A balázsfai Jónás Attila gyermekkori álma, hogy autótervező legyen. Minden egyes születésnapi tortán a gyertyák elfújásakor ez volt a kívánsága. Beteljesült. Otthagyta a védjegyét az egyik legnagyobb autómárkánál, a Mercedes Benznél, jelenleg Svédországban egy neves autógyártónál tervező.

Tehetsége kibontakoztatásában óriási szerepe volt az egész családnak, de főként édesanyja, Ildikó támogatta abban, hogy merje megvalósítani az álmait. Ő ezt fiatalkorában nem tehette meg, mert más világ volt akkor. Mindig, mindenben támogatja gyermekeit.

Azonban Ildikónak is megvannak a saját álmai, és most fordult a kocka, képzőművészeti pályája során éppen fia látja el szakmai tanácsokkal. A pandémia alatt maszkdíszeket készített, majd bőrkabátokra, – táskákra kezdett festeni. Attila segített eljuttatnia egyik munkáját egy neves bőrfestőhöz, aki azonnal felfedezte Ildikóban a tehetséget, így egy nívós liverpooli divatbemutatón, majd Cipruson is bemutatták az általa festett bőrkabátot.

A neves autótervező főként szakmai interjúkat ad, de ezúttal elfogadta Gasparik Maja felkérését, hogy édesanyjával közösen meséljenek a múltról, a jelenről, sikerekről és mindarról, ami siker csúcsa mögött van, amit mi külső szemlélők nem látunk elsőre.

Ildikó elmondása szerint mindkét gyermekére nagyon büszke, ezúttal ketten látogattak el A nő arcaiba, lánya, Ági története pedig legyen majd egy másik adás témája!

A nő arcai legújabb adásából kiderül:

  • A meg nem valósított álmok gyermekeinkben tovább élnek?
  • A beteljesületlen múlt egy fájópont vagy éppen ellenkezőleg lehetőség arra, hogy beteljesítsük régi vágyunkat?
  • Mit jelent először elengedni a szeretett gyermek kezét a siker érdekében?
  • Mi van a siker mögött?
  • Egy anya álma…
  • Kitartani vagy feladni?
  • Amit adsz, azt kapod vissza?

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Podcast rovatban