Na hlavný obsah

Vasárnap Délután Csenger Ferenccel

A Vasárnap Délután június 19-i műsora.

Vasárnap Délután Csenger Ferenccel

1953-ban ezen a napon végezték ki az Amerikai Egyesült Államokban Ethel és Julius Rosenberget. A házaspárnak két gyereke született, Michael 1943-ban és Robert 1947-ben (szüleik kivégzésekor kilenc-, illetve hatévesek voltak). A kivégzés után Anne és Abel Meeropol fogadta örökbe a fiúkat, akik fel is vették a Meeropol nevet. Michael közgazdász, Robert pedig villamosmérnök lett, és mindmáig biztosak szüleik ártatlanságában.

Csenger Ferenc információi.

A mai napig a legkedveltebb filmek közé tartozik nem csak a magyar, hanem a szlovák nyelvterületen is, hiszen korának legismertebb csehszlovák és magyar színészei tündökölnek a Szent Péter Esernyője című filmben. Polák Zsókát hallják.

Anna Margit különös világa – Melaj Erszébet írását Bárdos Ágnes olvassa fel.

Ki ne ismerné Fodor Zsókát, aki túl a 80-on is aktív életet él. Azt azonban kevesen tudják, hogy mindenki Magdi anyusa fiatalon tévébemondóként is dolgozott. Kossár Georgina beszélgetése.

A nagyok után Kis generációnak hívták magukat – pedig nem volt okuk szégyenkezni: az Első Emelet igazi sztárzenekar volt a nyolcvanas évekeben. Slágereiket még ma is játsszák a rádiók. Az egykori frontemberrel Patkó Bélával, azaz Kikvel Kossár Georgina beszélget.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Titulka rovatban