Na hlavný obsah

A Rázsochy kórház tervének véglegesítését szorgalmazza Pozsony és Besztercebánya megye

Pozsony és Besztercebánya megye vezetősége felszólította a kormányfőt, valamint az egészségügyi minisztérium vezetését, hogy végérvényesen nyilatkozzanak arról, vajon sikerül-e időben befejezni a pozsonyi Rázsochy kórház felépítésének projektjét.

A Rázsochy kórház tervének véglegesítését szorgalmazza Pozsony és Besztercebánya megye

„Felszólítjuk őket arra, hogy nevezzék meg az időpontot, és mondják meg, érkeznek-e a projekttel, vagy nem. Szükségünk van egy világos időpontra, hogy mi is fel tudjunk készülni, vagy tudjuk, mire használhatjuk fel az erre szánt pénzt” – jelentette ki Ondrej Lunter.

Besztercebánya megye elnöke hangsúlyozta, nem lehet figyelmen kívül hagyni a szakemberek véleményét, akik szerint a kórházépítés tervét valószínűleg nem sikerül betartani. Lunter hangsúlyozta, amennyiben nem sikerül tartani a terveket, az erre szánt pénzt más kórházak modernizálására lehetne használni. Juraj Droba Pozsony megye elnöke pedig arról beszélt, szükség van egy új kórházra, viszont át kellene értékelni annak helyszínét, és olyan helyen kellene azt felépíteni, ami a közlekedés szempontjából könnyebben megközelíthető.

(TASR)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban