Na hlavný obsah

Húszéves a CARISSIMI nonprofit alap

Komáromban ünnepelte megalakulásának 20.évfordulóját a fogyatékossággal született emberek, illetve az egészségkárosodott személyek és az ő szüleik megsegítésével foglalkozó Carissimi nonprofit alap. Jakubecz László járt az ünnepségen.

Húszéves a CARISSIMI nonprofit alap

Komáromban ünnepelte 2022 június elsején megalakulásának 20.évfordulóját a fogyatékossággal született emberek, illetve az egészségkárosodott személyek és az ő szüleik megsegítésével foglalkozó Carissimi nonprofit alap. A rendezvényen előbb a Carissimi kötelékébe tartozó értelmileg akadályozott tehetségek léptek fel, majd következtek az ünnepi beszédek, s végül a várva várt Szarka Gyula koncert, a Tücsöklakodalom.

A hangulat kiváló volt, ahogy kiválóak voltak az ételek is az ünnepi műsort követő álló fogadáson, amelyet a rendezvénynek helyet adó Jókai Színház foyer-jában rendeztek meg. Itt készült Jakubecz László riportja is.

Megszólalók: a nemrég Példakép-díjjal kitüntetett Strédl Terézia pszichológus, a Selye János Egyetem docense; továbbá Molnár Tamás atya, a pozsonyi magyar katolikus hívek lelkipásztora, valamint Keszegh Béla, Komárom város polgármestere; Bauer Edit a Carissimi Nonprofit Alap alapítója, és kuratóriumának jelenlegi elnöke, s nem utolsósorban Gál Tamás komáromi színi direktor.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Nappali rovatban