Na hlavný obsah

Az egyik lehetőség, hogy megszabaduljunk Matovic-tól, az előrehozott választások

Ha nincs más lehetőség arra, hogy Igor Matović OĽANO-vezér kikerüljön a pénzügyminiszteri székből, akkor az egyik lehetőség az előrehozott választások.

Az egyik lehetőség, hogy megszabaduljunk Matovic-tól, az előrehozott választások
Foto: TASR

Az RTVS Szombati párbeszédek című vitaműsorában ezt Peter Cmorej (SaS) képviselő mondta. Nem gondolja azonban, hogy az előrehozott választások valami jót hoznának az országnak, valamint, még nem tárgyaltak erről senkivel. Matovič az SaS-ben látja a problémát, amely meg akarta buktatni ezt a kormányt is.

A pénzügyminiszter úgy reagált, hogy különösen az SaS szavazói látják, mi a probléma. „A felmérések szerint tömegesen hagyják el az SaS-t, mert megpróbálták megbuktatni a harmadik demokratikus, korrupcióellenes kormányt” – mondta. Hozzátette, hogy a kormányban végre béke van az SaS nélkül, és konstruktívan dolgozik.

Matovič azzal indokolta „Tarabék“ támogatását, hogy a kisebbségi kormánynak addig van esélye a túlélésre, amíg vannak értelmes ellenzéki képviselők, akik nem azt nézik, hogy ki mit terjeszt elő, hanem azt, hogy a törvény segít-e az embereknek.

(tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Külföld rovatban