Na hlavný obsah

Kerékpáros találkozót szerveztek vasárnap Érsekújvárban Erika támogatására

A kerékpáros felvonuláson más városokból is vettek részt. A cserbenhagyásos gázolás ügyében jelenleg is tart a rendőri vizsgálat.

Kerékpáros találkozót szerveztek vasárnap Érsekújvárban Erika támogatására
Foto: Novozámocký CykloParťák - Érsekújvári BringaTárs/Facebook

Kerékpáros találkozót szerveztek vasárnap Érsekújvárban Erika támogatására, akit ismeretlen tettes gázolt el a komáromi járásbeli Bajcs és Perbete határában. A cserbenhagyásos gázolás ügyében jelenleg is tart a rendőri vizsgálat.

A bringások vágsellyei tagjai a városháza előtti parkolóban találkoztak és 15 órakor elindultak Érsekújvárba. Komáromból ugyancsak 15 órakor indult el a kerékpárosok nagy csoportja Érsekújvárba.

A rendőrség továbbra is kéri azokat, akik segíteni tudnak az ügy kivizsgálásában, hogy hívják a 158-as számot, ha láttak az említett szakaszon egy fehér színű Citroën, vagy Peugeot Boxer furgont, amelynek egyik visszapillantó tükrét megtalálták a helyszínen.

Štefan Krbila, az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika főorvosa az április 1-jén felvett Erika kapcsán elmondta, a lány számos belső sérülést és végtagtörést szenvedett. A későbbiek során az arccsontját is korrigálni kell majd.

(TASR)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban