Na hlavný obsah

Vasárnap Délután Csenger Ferenccel

A Vasárnap Délután július 7-i műsorának tartalma.

Vasárnap Délután Csenger Ferenccel

Lehet-e komolyan venni a horrort? Ezt döntse el mindenki, vérmérséklete szerint. Vannak viszont filmek, amelyek egyértelműen komolytalanok. Polák Zsókát hallják.

Az elmúlt napokban ismét szaharai por lepte be gépjárműveinket. Ennek legfeljebb a kocsimosók tulajdonosai örülhettek. A világhálón persze azonal megjelentek az összeesküvés elméletek, hogy miféle mérgező anyagokat is tartalmaz ez a nem is a Szaharából származó anyag. A Vasárnap délután most induló új rovatában Henzel Dániel meteorológiát tanuló egyetemi hallgató magyarázza majd el azokat a légköri jelenségeket, amelyeket évszázadokkal ezelőtt isteni, vagy démoni erőknek hittek, napjaikban pedig az áltudományok terjeisztői kedvencei lettek. Szóval derüljön most ki, hogyan is kerül térségünk fölé a szaharai por.

Két nap, hét zenekar. Pénteken és szombaton rendezték meg Komáromban a HastagKN és a 10. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemle közös döntőjét. Csenger Ferenc összeállítása.

Polgár László, a sztárénekes. Melaj Erzsébet írását Bárdos Ágnes olvassa fel.

Édesapja, Oszter Sándor nyomdokai lépett és színész lett Oszter Alexandra, aki sok más dologgal is foglalkozik. Kossár Georgina beszélgetése.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Titulka rovatban