Na hlavný obsah

Világok násza – június végén jelenik meg Szvrcsek Anita első albuma

A Világok násza örökzöldeket, sanzonokat és jazz feldolgozásokat tartalmaz. A lemezbemutató koncert június 28-án, este hét órától valósul meg Komáromban, az Egressy Béni VMK Kiss Péntek József Kamaratermében.  

Világok násza – június végén jelenik meg Szvrcsek Anita első albuma

Az első Lőrincz Margit Emlékgyűrű birtokosa, kétszeres Ferenczy Anna-díjas és a Határontúli Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljának háromszoros különdíjasa, a komáromi Jókai Színház deszkáiról is jól ismert Szvrcsek Anita már kislány korában eldöntötte, hogy színésznő lesz.

A pozsonyi Színművészeti Főiskolán tanult színészetet. Kilenc éven át volt a komáromi Jókai Színház alkalmazásában, később társulati tag volt a nyíregyházai Móricz Zsigmond Színházban, de dolgozott többek között Kassán, Budapesten és Pozsonyban is. Filmekben és sorozatokban is szerepelt, az utóbbi időszakban pedig egyre gyakrabban lép fel énekesként. Első lemeze, a Világok násza a hónap végén jelenik meg. Ennek apropóján beszélgettünk zenéről és színházról, a tökéletesség kereséséről, arról, milyen egy jó társulat és még sok minden másról.

Szvrcsek Anitát színházi és énekesi kezdeteiről, valamint pályája eddigi legmeghatározóbb pillanatairól Jakubecz László kérdezte a hétfői Nappaliban.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Nappali rovatban