Na hlavný obsah

A leköszönő miniszterelnök folytatást vár az Ódor-kabinettől társadalmi és gazdasági területen

Eduard Heger fontosnak tartja a gazdaságélénkítési feladatok végrehajtását. Peter Pellegrini, a parlamenten kívüli Hlas elnöke azt szeretné, ha az Ódor-kormány közvetlenebbül segítené az embereket.

A leköszönő miniszterelnök folytatást vár az Ódor-kabinettől társadalmi és gazdasági területen
Eduard Heger 2023. május 7-én, amint elhagyja az elnöki palotát. Foto: SITA

Eduard Heger leköszönő miniszterelnök az Ódor Lajos vezette szakértői kormánytól folytatást vár a társadalmi-gazdasági területen. Az RTVS vitaműsorában fontosnak nevezte a gazdaságélénkítési tervből adódó feladatok végrehajtását is.

Peter Pellegrini, a parlamenten kívüli Hlas elnöke azt szeretné, ha az Ódor-kormány közvetlenebbül segítené az embereket, például az emelkedő élelmiszerárakkal kapcsolatban.

Eduard Heger megjegyezte, hogy miniszterelnöksége kezdetétől fogva úgy gondolta, hogy képes lesz kezelni az Igor Matovič és Richard Sulík közötti veszekedéseket.

„Kiderült, hogy ez lehetetlen“ – mondta.

Peter Pellegrini megjegyezte, hogy Eduard Heger is hibás az országban uralkodó káoszért. A Hlas elnöke szerint a választások után pártja csak olyan kormányban lesz, amely Szlovákia javát szolgálja. Egyelőre kizárják az OĽANO-t és az ĽSNS-t az együttműködésből.

(tasr)

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban