Na hlavný obsah

Belpolitikai összefoglaló Szilvássy Józseffel

A NAKA eljárást indított Jaroslav Haščák és hat másik személy ellen, az SaS bizalmatlansági indítványt nyújtott be a Heger-kormány ellen, a kisebbségi törvény tervezete miatt pedig a Szövetség és Gyimesi feszült egymásnak.

Belpolitikai összefoglaló Szilvássy Józseffel

Jaroslav Haščák, a Penta befektetési csoport egyik tulajdonosa az év elején még bocsánatkérést vagy kártérítést követelt az államtól indokolatlan fogvatartása miatt. Alig 12 hónnappal később azonban újabb eljárás indult ellene.

A belügyi tárca vezetője ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy mekkora túlélő, s bár Mikulec maradt, a kormány napokon belül mehet. A Heger-kormány elleni bizalmatlansági indítványt nemrég az SaS kezdeményezte. Sulík állítása szerint a kormány már képtelen segíteni az embereknek és feladta a maffia és a korrupció elleni harcot.

Mivel a koalíció éppen saját magát próbálja menteni, a jogalkotás csupán másodlagos, tehát a kisebbségi törvény javaslata sem került terítékre, a kisebbségi törvény tervezete miatt Gyimesi és a Szövetség  feszült egymásnak.

Mentett cikkeim

    Tovább

    Legolvasottabb

    Legfrissebb híreink a Otthon rovatban